Vera Koning wil op sportieve wijze ons hospice helpen. Hoe? Door op 26 mei a.s. in Edinburgh, Schotland een halve marathon te lopen voor ons hospice Dignitas. Een geweldig initiatief van haar waar we ontzettend blij mee zijn.

Vera: “Met mijn inspanning en door gesponsord te worden hoop ik een mooi bedrag op te halen. In mei 2018 liep ik 10 kilometer tijdens een sponsorloop in Edinburgh. Dit jaar heb ik mezelf uitgedaagd om een halve marathon te lopen. Vorig jaar liep ik voor Bloodwise, dit jaar zoek ik het dichter bij huis en loop voor hospice Dignitas. Hoewel hardlopen een individuele sport is ervaar ik dat niet zo. Juist het gevoel van saamhorigheid, van zowel lopers als vrijwilligers, tijdens een run geeft mij het gevoel dat ik niet alleen voor mezelf loop. Een mooie manier om zo mijn steentje bij te dragen aan een goed doel.

Kort geleden bracht ik een bezoek aan het hospice waar ik vrijwel direct onder de indruk was van deze liefdevolle, warme en respectvolle plek. Een plek waarvan ik me kan voorstellen, mocht het ooit nodig zijn, ik zelf gebruik van zou maken. Met mijn inspanning en sponsoring hoop ik een mooi bedrag op te halen”.

Wil je Vera helpen om een mooi bedrag bijeen te brengen voor ons hospice, dan kun je een donatie overmaken op de rekening ten name van V. Koning, o.v.v. “Sponsoring hospice Dignitas”. IBAN: NL61 ABNA 0836 9314 67

Dit rekening nummer is speciaal aangemaakt voor dit doel en wordt, na de run en het overhandigen van het sponsor geld, opgeheven.