Heb je interesse om gastvrouw of gastheer bij ons te worden?

Dan ben je woensdagmiddag 8 mei 2019 van harte welkom op onze informatiebijeenkomst. Deze begint om 14:00 uur en duurt tot 15:30 uur en vindt plaats in Kapel Dijk en Duin, Wilhelminalaan 2 te Hoorn.

In ons hospice is er alle ruimte om jezelf te mogen zijn en wij vinden het belangrijk dat onze gasten zich thuis voelen. De gastvrouw/heer draagt zorg voor een huiselijke sfeer in onze huiskamer. Je ontvangt bezoekers en stelt hen op hun gemak. Daarnaast verzorg je lichte huishoudelijke taken.

Tijdens deze bijeenkomst zal Yvette Oomen, coördinator vrijwilligers samen met gastvrouw Mariska Bankras meer vertellen over deze vrijwilligersfunctie, de scholing en begeleiding die wij bieden, voorwaarden die wij aan vrijwilligers stellen en is er gelegenheid om vragen te stellen.

Je kunt je tot 7 mei aanmelden voor deze middag per email naar: info@hospicedignitas.nl met vermelding van jouw voor- en achternaam en telefoonnummer onder vermelding van: “informatiebijeenkomst GV/GH

Wij, Yvette en Mariska, ontmoeten je graag op woensdagmiddag 8 mei.