Vind je het fijn om mensen in hun laatste levensfase bij te staan? Wil je dit als vrijwilliger doen op een manier die past bij onze gast?

Graag nodigen wij je uit voor onze informatiebijeenkomst over het vrijwilligerswerk op woensdagavond 11 september 2019. Deze bijeenkomst begint om 19:30 uur en duurt tot 20:30 uur en vindt plaats in Kapel Dijk en Duin, Wilhelminalaan 2 te Hoorn.

Yvette, coördinator vrijwilligers zal samen met Margoret, zorgvrijwilliger en Tom, kookvrijwilliger meer vertellen over de onmisbare en waardevolle hulp van vrijwilligers, onze zorg, wat hospice Dignitas jou biedt en ook wat wij van je vragen.

Kom je naar deze avond? Bel dan 0229 28 40 60 of stuur een email naar: info@hospicedignitas.nl met als onderwerp: “vrijwilligers helpen”. Koffie of thee staat vanaf 19:00 uur voor je klaar.

Yvette Oomen
Coördinator vrijwilligers