Ben jij de verpleegkundige die ons beleidsteam komt versterken? Wij hebben een vacature:

Coördinator vrijwilligers en hospicezorg

voor 28-32 uur per week
per zo spoedig mogelijk

Functie-inhoud

Om excellente hospicezorg te leveren is het samenspel tussen formele en informele zorg cruciaal. Jij coördineert de zorg voor onze gasten (formeel) met een optimale inzet van vrijwilligers (informeel). Je stuurt ongeveer 100 vrijwilligers aan. Dit zijn zorgvrijwilligers, gastvrouwen- en heren, vrijwilligers geestelijk welzijn, koks, tuinvrijwilligers, interieur en technische vrijwilligers. Daarnaast coördineer je de werkorganisatie van vrijwilligers en draagt zorg voor een passend vrijwilligersbeleid (22-26 uur per week). Je zorgt voor de coördinatie van de zorg voor onze gasten, van opname tot nazorg in samenspraak met onze verpleegkundigen en verzorgenden. Het organiseren en voorzitten van het MDO en het opstellen en uitvoeren van beleid hoort daar ook bij (6 uur per week).

Wij vragen

Een positief ingestelde verpleegkundige die formele en informele hospicezorg kan verbinden met een heldere wijze van organiseren. Een plezierige persoonlijkheid die open en met vertrouwen in contact is met het verpleegkundig personeel en vrijwilligers en die moedige beslissingen niet uit de weg gaat. Een hbo-opleiding verpleegkundige of vergelijkbaar met bevoegdheid tot indiceren van zorg.

Wij bieden

Een spilfunctie in een betekenisvolle organisatie. Enthousiaste en betrokken vrijwilligers en collega’s die hier met hart en ziel werken. Prima arbeidsvoorwaarden en scholingsmogelijkheden. De cao VVT is van toepassing; de functie is ingedeeld in FWG 50. Een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met de intentie om deze te verlengen naar onbepaalde tijd bij goed functioneren.

Informatie

Heb je vragen? Bel gerust naar Ingrid Heidema, directeur-bestuurder op telefoonnummer: 0229 284060. Je vindt ook meer informatie op www.hospicedignitas.nl

Solliciteren

Wil je in aanmerking komen voor deze inspirerende functie dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Wij zien jouw motivatiebrief met CV uiterlijk op 10 juli tegemoet op info@hospicedignitas.nl

De selectiegesprekken vinden plaats op vrijdagmiddag 15 juli bij ons in het hospice.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.