De tomeloze inzet en liefdevolle zorg aan onze gasten en hun naasten van onze vrijwilligers en medewerkers waarderen we enorm. Om hen daarvoor te bedanken organiseren we één keer per jaar een zomerfeest. Dat is voor ons mogelijk om te doen dankzij de giften die wij ontvangen op Stichting Vrienden van hospice Dignitas.

De sfeer van ons zomerfeest, dat op donderdag 30 mei in het Sportcafé van Zwaag plaatsvond, zat er bij aanvang meteen goed in. Iedereen had er duidelijk zin in. Vanaf het begin tot het einde werd er gekletst, gelachen, gedanst en gezongen. Het spel ‘Swingo’ gaf daar ook extra aanzet toe. Met het herkennen van alle liedjes van een serie, popgroep of Nederlandstalige zanger die op de persoonlijke kaart stonden, kon je ‘Swingo’ halen. Natuurlijk waren er originele en leuke prijzen te winnen.  Het warm en koud buffet was uitstekend verzorgd door het team van Sportcafé Zwaag en smaakte goed.

We kijken terug naar een waardevolle en gezellige ontmoeting en bedanken hierbij ook alle donateurs die hebben geholpen om dit mogelijk te maken.