Onze wensen

Wij zijn blij met jouw gift! Je draagt hiermee bij aan een belangrijke kernwaarde van hospice Dignitas ‘jezelf mogen zijn’. De extra’s die onze gasten, naasten, vrijwilligers en medewerkers zo waarderen, worden dankzij de giften die wij ontvangen, mogelijk gemaakt. Deze extra’s worden namelijk niet bekostigd uit de zorgverzekeringswet, wet langdurige zorg of de wet maatschappelijke ondersteuning.

De afgelopen jaren hebben serviceclubs, kerkelijke instellingen, bedrijven of (sport)verenigingen zich speciaal voor ons ingezet om hiermee één of meerdere van onze wensen in vervulling te laten gaan. Hieronder, in onze nieuwsbrieven en social media pagina’s is meer te lezen over wat er mogelijk is gemaakt dankzij deze waardevolle steun.

Help ons

Wij kunnen jouw hulp goed gebruiken en zijn blij met jouw initiatief om geld in te zamelen voor hospice Dignitas. Er zijn verschillende mogelijkheden om ons te helpen:

  • Organiseer een sponsoractie
  • Zamel geld voor ons in tijdens jouw verjaardag, jubileum of andere bijzondere gebeurtenis
  • Draag maatschappelijk bij als bedrijf
  • Kom met je collega’s in actie voor ons door mee te doen aan een evenement
  • Word donateur en vriend van hospice Dignitas door jaarlijks een bedrag over te maken

Ons IBAN nummer isNL62 RABO 0344 2250 70 ten name van Stichting Vrienden van hospice Dignitas. We vinden het fijn als je jouw postcode en huisnummer bij de gift vermeldt, want we willen je graag bedanken.

Voor een eenmalige gift aan Stichting Vrienden van hospice Dignitas kun je ook onze QR-code gebruiken. Dat is een eenvoudig, snel en anoniem. Scan de QR-code met de camera op jouw smartphone of een QR-scanner. Kies daarna zelf het bedrag dat je aan ons wilt schenken.

Wil je meer weten? Bel gerust naar 0229 284060 of stuur een mail naar p.lisman@hospicedignitas.nl. Paola, officemanager geeft je graag meer informatie.

Meer informatie over de Stichting Vrienden van hospice Dignitas vind je hier

Vervulde wensen

Wij zijn dankbaar voor alle giften die wij de afgelopen jaren hebben mogen ontvangen. De wensen die wij hebben kunnen realiseren dankzij de giften aan stichting Vrienden van hospice Dignitas zijn hieronder te lezen.

Overzicht bestedingen donaties 2017 en 2018

Overzicht bestedingen donaties 2019

Eind 2021 hebben wij een brief gestuurd naar onze vrienden om hen te bedanken voor hun gift. In deze brief informeren wij hen ook over onze bestedingen.

Wij bedanken alle personen, bedrijven, kerkelijke instellingen, organisaties en anonieme donateurs, die ons hebben geholpen met een gift!