Onze wensen

Met enige regelmaat wordt aan ons gevraagd of wij bepaalde spullen kunnen gebruiken. Er zijn donateurs, die het fijn vinden om te weten waar wij hun gift aan besteden en Serviceclubs, Kerkelijke instellingen of (sport)verenigingen, die zich voor ons willen inzetten om hiermee één of meerdere van onze wensen te vervullen.  Bijvoorbeeld door een toernooi te organiseren of collecte voor ons te houden.

Binnenkort willen wij hier onze wensenlijst publiceren.

Wil je ons helpen?

Wij zijn ontzettend blij met initiatieven om geld in te zamelen voor ons hospice, zodat onze wensen in vervulling gaan en wij de faciliteiten voor onze gasten kunnen uitbreiden en/of verbeteren.
Wil jij ons helpen, dan kan dit door bijvoorbeeld:

  • Een sponsoractie te organiseren ten bate van Hospice Dignitas
  • Ter gelegenheid van een verjaardag of jubileum een gift te doneren aan Hospice Dignitas
  • In plaats van ….. een bedrag te schenken aan ons hospice.
  • Maatschappelijke steun
  • Een ander leuk idee om een bedrag bijeen te brengen

Wil jij ons hospice steunen en een speciale aktie organiseren, dan kun je ons dit laten weten door een email te sturen naar p.lisman@hospicedignitas.nl
of te bellen naar 0229  28 40 60.

 

 

Vervulde wensen

Wij zijn onder de indruk van de giften die wij in 2017 en 2018 hebben mogen ontvangen. Deze bijzondere bijdrage geeft ruimte voor die extra’s die onze gasten, naasten, vrijwilligers en medewerkers zo waarderen en dragen bij aan een belangrijke kernwaarde van hospice Dignitas: “jezelf mogen zijn”.

In ons overzicht is te lezen welke wensen wij hebben kunnen realiseren dankzij de giften en donaties aan ons hospice.

Overzicht bestedingen donaties

Wij bedanken alle personen, bedrijven, kerkelijke instellingen, organisaties en anonieme donateurs, die ons hebben geholpen met een gift!

Vanwege de Europese privacy wetgeving ontvangen wij geen adresgegevens, tenzij de donateur zelf een postcode en huisnummer vermeldt.