opname informatie

Denk je aan een opname voor jezelf of een naaste en je wilt meer informatie hebben, bel gerust naar het telefoonnummer:  0229 28 20 74.

Armel, Eveline of Ingeborg, coördinatoren hospicezorg vertellen je graag meer over onze zorg, de begeleiding of er een gastenkamer vrij is en over alle mogelijkheden die er voor je zijn.

Wat is nodig voor een opname?
  • Er is een (schriftelijke) vaststelling nodig van de huisarts of medisch specialist, die aangeeft dat er sprake is van een levensverwachting van  3 maanden of korter. De aanmelding voor een verblijf in ons hospice gaat in overleg met jouw huisarts of medisch specialist. Als je bent opgenomen in het ziekenhuis vindt opname plaats in overleg met de transferverpleegkundige.
  • Een bezoek van één van onze coördinatoren hospicezorg om jouw zorgvraag te bespreken. Zij besluit of en wanneer een eventuele opname bij ons mogelijk is.
Hoe ziet ons hospice eruit?

Wil jij weten hoe het er bij ons van binnen uitziet? We hebben een korte video gemaakt waarin Ingeborg je ons huis laat zien en meer hierover vertelt.

Mocht je na het bekijken van deze video nog vragen hebben of wil je meer informatie ontvangen, neem dan gerust contact op met één van onze coördinatoren hospicezorg. Ook is het mogelijk om een persoonlijke rondleiding af te spreken. Telefoonnummer: 0229 28 20 74