Aanmelden voor opname

Iedereen die ongeneeslijk ziek is, kan zich aanmelden voor opname in ons hospice. Wanneer je denkt aan een opname voor jezelf of een naaste en je wil meer informatie hebben, bel gerust naar het telefoonnummer:  0229 28 20 74  Armel of Ingeborg, coördinatoren hospicezorg vertellen je graag meer over onze zorg, de begeleiding en de mogelijkheden die er zijn.

Verwijsinformatie en opname

Voor opname is een schriftelijke verklaring nodig van de huisarts of medisch specialist, waarin een levensverwachting van niet langer dan 3 maanden is aangegeven. De aanmelding voor een verblijf in ons hospice gaat in overleg met jouw huisarts of specialist. Als je bent opgenomen in het ziekenhuis vindt opname plaats in overleg met de transferverpleegkundige.

Voor je kunt worden opgenomen in ons hospice vragen wij je te laten testen op het coronavirus (COVID-19). Opname is alleen mogelijk bij een negatieve COVID-testuitslag. Jouw verwijzer, de huisarts of medisch specialist, kan deze test voor jou regelen.

rondleiding En contact

Overweeg je een opname in ons hospice, dan is het fijn als je een goed beeld van ons hospice hebt en weet hoe het er bij ons van binnen uitziet. We hebben daarom een korte video gemaakt waarin Ingeborg je ons huis laat zien en meer hierover vertelt.

Mocht je na het bekijken van deze video nog vragen hebben of wil je meer informatie ontvangen, neem dan gerust contact op met Armel of Ingeborg. Je kunt hen ook bellen om een persoonlijke rondleiding af te spreken. Telefoonnummer:  0229 28 20 74

 

 

Opname

In overleg met jou (en jouw naasten) wordt besloten of je jezelf wilt aanmelden of dat je hier nog even mee wacht tot het moment dat je eraan toe bent.

Er is over het algemeen geen wachtlijst voor opname. De enkele keren dat hier wel sprake van is, wordt in overleg met jou en jouw naasten gekeken wat een goed alternatief of tijdelijke (tussen) oplossing kan zijn.