Op 4 februari, de 19e verjaardag van hospice Dignitas, is onze nieuwe informatiebrochure gelanceerd.

Goed beeld over Onze zorg en ons hospice

Onze brochure is bedoeld voor ernstig zieke mensen, die weten dat zij niet lang meer te leven hebben. Bij het lezen van onze brochure krijgen zij een goed beeld over onze hospicezorg, ons huis en de plek die wij bieden; ‘waar je jezelf mag zijn’. Huisartsen, verwijzers en specialisten kunnen onze brochure overhandigen wanneer zij met hun hun patiënt de mogelijkheden bespreken die er zijn in de laatste fase van het leven.

Puur en realistisch

De foto’s, die wij voor onze brochure en website gebruiken, hebben een pure en warme uitstraling. Het zijn foto’s van twee gasten en hun naasten die in ons hospice verbleven. Deze beelden geven een realistisch beeld van hoe het is. Wij zijn dankbaar dat zij hun medewerking hieraan hebben verleend.

In ons gastenboek en op de website van ZorgkaartNederland delen vele naasten hun ervaring over onze hospicezorg. Een aantal van deze ervaringen hebben wij opgenomen in onze brochure.

Langsbrengen en overhandigen

De komende tijd zullen onze verpleegkundigen en verzorgenden bij onze samenwerkingspartners in de regio Westfriesland , bijvoorbeeld huisartsen en verwijzers, langskomen om onze informatiebrochure persoonlijk te overhandigen. Eventuele vragen die er zijn, beantwoorden zij dan graag.

Onze informatiebrochure kan ook aangevraagd worden door een mail te sturen naar info@hospicedignitas.nl.