Jaap is onze gast op kamer Viool. Hij is een groot voetbalfan en trouwe supporter van AJAX. Bijna heel zijn leven is Jaap fan van deze club, maar hij was nog nooit naar het stadion de ‘Johan Cruijff Arena’ te Amsterdam geweest. Zijn grote wens was om het stadion van binnen te zien en aan de rand van het voetbalveld te zitten. Deze wens is vorige week in vervulling gegaan.

In samenwerking met “Stichting Ambulance Wens” is Jaap naar het AJAX stadion geweest en heeft daar een uitgebreide rondleiding gehad. Hij werd begeleid door onze verpleegkundige Henriette en taxichauffeur Vincent, beide zijn in hun vrije tijd vrijwilliger bij “Stichting Ambulance wens”. Op de terugweg zijn ze nog even naar restaurant “Van der Valk” geweest, waar Jaap werd getrakteerd op een verrukkelijk dessert en de begeleiders Henriette en Vincent op een warme maaltijd.

Deze dag was een fantastische ervaring voor Jaap. Dit nog mee te maken, stemde hem ontzettend blij! De foto’s, die er zijn gemaakt, hangen op een centrale plek in zijn kamer en Jaap vertelt graag en vol enthousiasme aan zijn naasten en aan ons over zijn mooie en geweldige beleving op deze dag bij zijn club AJAX.