Elk jaar organiseren we, meestal in de zomerperiode, een leuke activiteit of ontmoeting voor onze vrijwilligers en medewerkers. Hiermee worden zij bedankt voor hun tomeloze inzet en liefdevolle zorg aan onze gasten en hun naasten. Dankzij Stichting Vrienden van hospice Dignitas is dat mogelijk om te doen.

Vrijdag 23 juni hebben we een gezellig en muzikaal zomerfeest met elkaar beleefd. In de Nadorst hebben we elkaar ontmoet en zijn we gestart met een “Borrel en Bite”. Daarna werden alle aanwezigen naar voren geroepen waar Tijmen (gitarist) en Maarten (dirigent) met veel humor en dynamiek het Dignitas team hebben omgevormd tot een groots ‘Dignitas pop-up koor’. Samen hebben we het lied “I’ll be there for you” van “The Rembrandts” gezongen (ook wel bekend van de serie “Friends”). De tekst van het lied is passend bij onze identiteit en om dat met verschillende zangstemmen te oefenen en samen te zingen, gaf veel verbinding en plezier. En het klonk best aardig.

De medewerkers van de Nadorst hadden ondertussen een uitgebreid koud en warm buffet voor ons bereid en klaar gezet. Het zag er niet alleen smakelijk uit, dat was het ook! In een ontspannen sfeer was er de tijd om met elkaar te praten. We kijken terug naar een mooi samenzijn waar iedereen zichtbaar van genoten heeft.